Η επιστροφή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, είναι ένα από τα πιο ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα.

Ο Ουκρανός έβγαλε μέρος του προγράμματος δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του και το γεγονός αυτό αυξάνει τις πιθανότητες να αγωνιστεί ξανά πριν από το τέλος της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 32χρονος σέντερ μπακ αντιμετωπίζει το «ύπουλο» πρόβλημα στον κοιλιακό προσαγωγό και ουσιαστικά παραμένει εκτός δράσης από τις 7 Φεβρουαρίου.

Επέστρεψε στις 9 Μαρτίου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά αποχώρησε στο ημίχρονο, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις.

Το μείζον ζήτημα για τον ίδιο και τον Χιμένεθ είναι να βρίσκεται σε κατάσταση ετοιμότητας στις 11 Μαΐου, στον τελικό κυπέλλου εφόσον βέβαια η ΑΕΚ έχει ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτι τέτοιο είναι εφικτό μόνο εφόσον πάρει αρκετές προπονήσεις στα πόδια του, αλλά οπωσδήποτε και έναν αγώνα, αυτόν εναντίον του Λεβαδειακού στις 5 Μαϊου.

Πάντως, για πρώτη φορά στη φετινή αγωνιστική περίοδο το ιατρικό δελτίο της Ενωσης ήταν κενό. Μια… ιστορική ημέρα για τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Άλκη Καλλιακμάνη και τους συνεργάτες του, αλλά και για τον Μανόλο Χιμένεθ. Δύσκολο να βρει κανείς πότε ήταν η τελευταία προπόνηση στα Σπάτα με όλους τους παίκτες στη διάθεση του προπονητή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης