Η ΑΕΚ μετά την ήττα με 3-0 από την Μπάργκα στην Πορτογαλία η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λέστερ στο ΟΑΚΑ (19:55, COSMOTE Sport 3), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Europa League με στόχο τη νίκη που θα την επαναφέρει σε τροχιά πρόκρισης.

Ο Μάσιμο Καρέρα, που δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του, αναμένεται να παρατάξει την Ένωση με σύστημα 4-3-2-1. Ο Τσιντώτας θα είναι στο τέρμα, οι Σβάρνας και Νεντελτσιάρου στο κέντρο της άμυνας, οι Μπακάκης και Ινσούα θα είναι στα άκρα, με τους Κρίστισιτς, Σάχοφ και Μάνταλο στο κέντρο. Για τη δεξιά πτέρυγα φαβορί είναι ο Λιβάγια και για αριστερά δοκιμάστηκε ο Λόπες, ενώ ο Ανσαριφάρντ έχει τον πρώτο λόγο για την κορυφή της επίθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός μάχης είναι οι Σιμάνσκι, Σιμόες, Γκαρσία, Αλμπάνης και ο ανέτοιμος Γαλανόπουλος.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής παίκτες: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Για τη Λέστερ ο Μπρένταν Ρότζερς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Εντιντί, Σογιουντσού, Περέιρα και Μεντί. Στο 4-2-3-1 αναμένεται να ξεκινήσουν οι Σμάιχελ, Τζάστιν, Φοφανά, Μόργκαν, Φουχς, Τσάουντχαρι, Μεντί, Ουντέρ, Πέρες, Ολμπράιτον και Ιχεανάτσο ή Βάρντι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χάραλντ Λέχνερ. Ο Αυστριακός διαιτητής έχει βρεθεί δύο φορές στον δρόμο ελληνικών ομάδων.

Στις 11/12/2014 ήταν στο Παναθηναϊκός-Εστορίλ 1-1 για τους ομίλους του Europa League, ενώ στις 25/08/2016 ήταν στο ΠΑΟΚ-Ντιναμό Τιφλίδας 2-0 για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της ίδιας διοργάνωσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης