Έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (10/11, 19:30, Novasports 1) είναι ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος συμπεριλήφθηκε από τον Νίκο Κωστένογλου στην αποστολή της ΑΕΚ, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του σε προπόνηση της εθνικής, πριν από περίπου ένα μήνα.

Ο διεθνής τερματοφύλακας αναμένεται να επιστρέψει στην εστία της Ένωσης, η οποία στον αντίποδα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στην άμυνα. Ο Οικονόμου έχει πρόβλημα στο γόνατο, ο Λόπες στον οπίσθιο μηριαίο, ο Βράνιες είναι τιμωρημένος από τη διοίκηση και κάπως έτσι ο Κωστένογλου «πονοκεφαλιάζει» για τα μετόπισθεν της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Γαλανόπουλος, που ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από γαστρεντερίτιδα, όπως και ο τραυματίας Κλωναρίδης.

Οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Κωστένογλου είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης