Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη.

Η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης»ΠΑΕ: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο και οι πωλήσεις μέσω των καταστημάτων PUBLIC για τον αγώνα του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα ΑΕΚ- Άρης την Κυριακή 24/11 στις 19:30 και λειτουργεί από την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekfc.gr, όλο το 24ωρο.

Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 210-8938111, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster Hellas, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή 09:00-21:00 (εκτός αργιών), για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και ολοκληρώνονται μιάμιση ώρα πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Η ηλεκτρονική πώληση αφορά εκτός από τα κανονικά εισιτήρια ενηλίκων και τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια στις θύρες 5, 9, 13 και 29. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί μιάμιση ώρα πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

-Αντίστοιχα, η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC αφορά, εκτός από τα κανονικά εισιτήρια ενηλίκων, και τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια στις θύρες 5, 9, 13 και 29. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με μετρητά και με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί μιάμιση ώρα πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης