Το χθεσινο ντέρμπι στη Λεωφόρο μπορεί να έληξε ισόπαλο (0-0) ωστόσο είχε νικήτρια και ηττημένο.

Η νικήτρια φυσικά είναι η ΑΕΚ που κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα σε ντέρμπι μετά από 3.5 χρόνια στο ντεμπούτο του Πογιέτ στον πάγκο της και ο χαμένος δεν ειναι άλλος από τον Παναθηναϊκό, που έχασε το τρίποντο βλέποντας τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πλέον στο +8.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η χθεσινή ισοπαλία σε συνδυασμό με τη θετική αύρα που μεταδίδεται από την ώρα που ανέλαβε την ομάδα ο Ουρουγουανός τεχνικός, έχουν φτιάξει το κλίμα στα Σπάτα. Ωστόσο, υπάρχει ανησυχία από το «μέτωπο» των τραυματιών και ειδικά του Πέτρου Μάνταλου.

Ο νέος αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» υπέστη διάστρεμμα στην τελευταία φάση του χθεσινού αγώνα και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η έκταση του προβλήματος.

Πάντως θεωρείται απίθανο να προλάβει την αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης και στην περίπτωση απουσίας του, θα ενημερωθεί η ΕΠΟ ώστε ο Μίχαελ Σκίμπε να μην τον συμπεριλάβει στις πρώτες κλήσεις του, για τα φιλικά με Λουξεμβούργο (13/11) και Τουρκία (17/11). Επίσης, ο Βάργκας έχει κάκωση στη μέση από κτύπημα, ενώ ο Αραβίδης αναμένεται να προπονηθεί κανονικά αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης