Παρελθόν αποτελεί για την ΑΕΚ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», όπου ηττήθηκε με 2-0 σκορ.

Άπαντες στον «δικέφαλο» έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους στον αγώνα ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Μ. Πέμπτη στην Τούμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κιτρινόμαυροι» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα επιδιώξουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 από το πρώτο παιχνίδι, προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Πάντως ο Μανόλο Χιμένεθ στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών ακόμη ενός σημαντικού ποδοσφαιριστή του.

Ο λόγος για τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος κληρονόμησε πρόβλημα τραυματισμού στο χθεσινό ντέρμπι με τους Πειραιώτες και υπεβλήθη σε εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάταση στον πρόσθιο χιαστό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και μπορεί αυτή η διάγνωση να έγινε δεκτή με ανακούφιση στην «Ένωση», καθώς υπήρχαν φόβοι για σοβαρότερη ζημιά, ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον ποδοσφαιριστή στην Τούμπα.

Πάντως, η ΑΕΚ στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ ενδέχεται να αγωνιστεί και με μία ακόμη σημαντική απώλεια.

Ο Έλντερ Λόπες, τραυματίστηκε επίσης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η συμμετοχή του στο ματς της Τούμπας θεωρείται αμφίβολη.

Πιο συγκεκριμένα ο Πορτογάλος μπακ λόγω των ενοχλήσεων, που έχει στον δεξιό προσαγωγό σήμερα έκανε θεραπεία και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν μπορεί να προπονηθεί και να είναι στη διάθεση του Χιμένεθ απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης