Η ΑΕΚ αναζητεί κι επίσημα από το απόγευμα της Τρίτης (22/12) τον επόμενο προπονητή της, μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Μάσιμο Καρέρα και ο -παλιός της γνώριμος- Μανόλο Χιμένεθ, είναι αυτή τη στιγμή ο Νο1 υποψήφιος για να αναλάβει το «τιμόνι» των «κιτρινόμαυρων».

Ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός, που οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2018, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους ανθρώπους της «Ένωσης», για να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία και να αναλάβει την ομάδα για τέταρτη φορά στην καριέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι προχωρημένες κι επί του παρόντος επικεντρώνονται στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, με τον Χιμένεθ να ζητάει συνεργασία 1,5 έτους κι όχι έως το τέλος της εφετινής σεζόν.

Διαπραγμάτευση που δεν αποκλείεται εν τέλει να «καλυφθεί» με μία «ενδιάμεση» λύση για συμβόλαιο έξι μηνών και οψιόν ανανέωσης.

Την ίδια ώρα πάντως, από την ΑΕΚ διευκρίνιζαν πως στη λίστα τους με τους υποψήφιους τεχνικούς, βρίσκονται κι άλλοι 2-3 προπονητές από το εξωτερικό, με τους οποίους έχουν γίνει ήδη διερευνητικές συζητήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χιμένεθ πάντως, εξακολουθεί να είναι το φαβορί και μέσα στις επόμενες 24 ώρες αναμένεται να παρθεί η τελική απόφαση.

Τελευταία ομάδα του Aνδαλουσιανού προπονητή ήταν η Αλ Ουάχντα απ’ την οποία αποχώρησε τον περασμένο Ιούνιο, έχοντας αναλάβει τα ηνία της τον Οκτώβριο του 2019, με απολογισμό 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 17 παιχνίδια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης