Συνάντηση με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας ζήτησε η «Δικέφαλος 1924», με σκοπό να συζητηθούν τυχόν εκκρεμότητες, πριν από την έκδοση της οικοδομικής άδειας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Μετά τη συνεδρίαση του ΚΕ.Σ.Α. στο Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος το κλίμα είναι καλύτερο από ποτέ και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ότι το θέμα μπαίνει -επιτέλους- στην τελική του ευθεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά το ΚΕΣΑ και τη θετική εξέλιξη ενώπιον της επιτροπής δεν αφήνουμε πλέον ούτε λεπτό να περάσει για την έκδοση της οικοδομικής άδειας και πάμε να ξεκαθαρίσουμε όλες τις λεπτομέρειες, προκειμένου να αποτελέσει πλέον τυπικό θέμα η υπογραφή της οικοδομικής άδειας. Τρέχουμε για να τελειώνουμε και με καλή θέληση να ξεπεραστούν όλες οι τελευταίες εκκρεμότητες που έχουν απομείνει για την έκδοση της οικοδομικής άδειας» έλεγαν στην ΑΕΚ, γι’ αυτό θέλουν να ξεκαθαρίσουν άμεσα με τον δήμο διάφορες λεπτομέρειες. Έτσι, στην ατζέντα θα είναι η υποβληθείσα μελέτη υψομέτρων, η έγκριση της προμελέτης υπογειοποίησης, η ένταξη του έργου στον κυκλοφοριακό σχεδιασμό του δήμου, η δυνατότητα μεταφοράς των απορριμματοφόρων του δήμου αλλά και θέματα στάθμευσης.

Το αίτημα υποβλήθηκε προς τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, υπ’ όψιν του δημάρχου κ. Βασιλόπουλου και του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών κ. Καλαμπόκη. Στη συνάντηση, συντονιστής από πλευράς ΑΕΚ θα είναι ο κ. Ανδριόπουλος ως επικεφαλής των εκπροσώπων της Dimand αλλά και της μελετητικής ομάδας του έργου. Η συνάντηση πιθανότατα θα οριστεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Μπουλντόζες στα Σπάτα

Κι ενώ οι φίλοι της «Ένωσης» ετοιμάζονται για την ιστορική ημέρα που θα δουν μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα έργα στα Σπάτα άρχισαν ήδη. Όπως είχε προαναγγείλει η ΠΑΕ, ξεκίνησε η μετατροπή του ορόφου όπου στεγάζονταν τα γραφεία σε σύγχρονο κέντρο αποκατάστασης με πισίνες και όλα τα απαραίτητα μηχανήματα ενός κέντρου που θα προσφέρεται για την αποκατάσταση των παικτών χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνουν πουθενά αλλού. Ο όροφος έχει ήδη… ισοπεδωθεί για να ξεκινήσουν οι εργασίες για τις πισίνες από τη μία πλευρά και για το φυσιοθεραπευτήριο με όλα τα σύγχρονα όργανα από την άλλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης