Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κλείσει άμεσα δύο σημαντικές μεταγραφές κλείνοντας και τα δύο τελευταία μεγάλα κενά στο ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έχει ήδη απαντήσει θετικά στην πρόταση της «Ένωσης», οι δύο πλευρές βρίσκονται στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και ο Πορτογάλος φορ δεν αποκλείεται να είναι παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στην Αθήνα μετά την επιστροφή από την Πολωνία, την ερχόμενη Πέμπτη. Ο 28χρονος άσος συμφώνησε για δύο χρόνια έναντι περίπου 1-1,2 εκατ. ευρώ ετησίως. Μάλιστα έχει ήδη μιλήσει με τους Πορτογάλους παίκτες της ΑΕΚ, αλλά και με τον Φερνάντο Σάντος μαθαίνοντας τα πάντα για την (όπως όλα δείχνουν) νέα του ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον αγκαλιά και με τον Ντανιέλε Βέρντε. Με πρωτοβουλία της Ρόμα υπήρξε νέα επαφή με τους ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή και οι τρεις πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Μπορεί ακόμη και μέσα στη μέρα να κλείσει το deal, που πιθανότατα θα προβλέπει αγορά του 23χρονου εξτρέμ για 1 εκατ. ευρώ με τους «τζιαλορόσι» να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 30%.

Αξίζει να σημειωθεί πως καθοριστική για να προχωρήσουν και να βρίσκονται μια ανάσα από τις υπογραφές και οι δύο αυτές μεταγραφικές υποθέσεις ήταν η παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Το αφεντικό της ΠΑΕ βλέποντας αμφότερες να έχουν «κολλήσει», αποφάσισε να αναλάβει δράση θέλοντας να ικανοποιήσει δύο βασικές εισηγήσεις του Μιγκέλ Καρντόσο, τον οποίο θέλει να στηρίξει έμπρακτα στο έργο του.

Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί πως οι δύο συγκεκριμένες προσθήκες ίσως να μην ολοκληρώσουν τις κινήσεις της ΑΕΚ, καθώς θα υπάρχει σχεδόν ενάμιση μήνας ακόμη για να κλείσει το «παράθυρο» και όλα είναι ανοιχτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: sport-fm.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης