Ακόμη ένα πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ, εν όψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο (17/1, 21:30, Novasports 2HD), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League. Ο Μανόλο Χιμένεθ υποχρεώνεται να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, ο οποίος αισθανόταν ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν προπονήθηκε. Η απώλεια του Σέρβου μέσου έρχεται να προστεθεί στις απουσίες των τραυματιών Ανσαριφάρντ, Τσιγκρίνσκι, Μιτάι και Νεντελτσεάρου, ενώ στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν και οι Παουλίνιο, Χνιντ και Βασιλαντωνόπουλος που βρίσκονται εκτός πλάνων.

Μοναδικό θετικό νέο για τον τεχνικό της Ένωσης είναι η επιστροφή του Ινσούα, που εξέτισε την ποινή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά τον Νεντελτσεάρου, που τραυματίστηκε στο εξ αναβολής παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης (14/1) με τον Άρη, οι εξετάσεις επιβεβαιώσαν την αρχική εκτίμηση για θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο.

Την αποστολή για της ΑΕΚ απαρτίζουν οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάγια, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης