Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ζίγκα Λάτσι, αλλά προς το παρόν δεν εκφράζεται ανησυχία ως προς το ενδεχόμενο απουσίας του από τον τελικό Κυπέλλου. Ο νεαρός Σλοβένος, που είχε δεχτεί ένα χτύπημα στην κνήμη στη χθεσινή προπόνηση, έμεινε εκτός και σήμερα με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά προβλήματα ως προς την αμυντική προετοιμασία της ομάδας.

Αυτό γιατί από τους διαθέσιμους αμυντικούς απουσίαζαν και οι Σβάρνας, Μπακάκης που περιμένουν, όπως και ο Μάνταλος, να βγουν «καθαροί» από κορωνοϊό για να μπορούν να συμμετέχουν στο ομαδικό. Ατομικά γυμνάστηκαν επίσης οι Γαλανόπουλος, Καράκλαγιτς, Ιατρούδης, Ενομπακάρε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Την Παρασκευή (11/9) τελικά και όχι την Πέμπτη θα γίνει το τελευταίο τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, καθώς με βάση το νέο πρωτόκολλο της ΓΓΑ οι έλεγχοι πρέπει να γίνονται μία μέρα πριν από τον αγώνα. Έτσι οι παίκτες της ΑΕΚ θα περιμένουν τα αποτελέσματα το μεσημέρι της Παρασκευής και εάν όλα είναι εντάξει το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσουν για το Βόλο, όπου το Σάββατο (12/9) θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης