Στο κλειστό γυμναστήριο δούλεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, αφού οι εξωτερικοί χώροι στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων προσφέρονταν μόνο για… χιονοπόλεμο. Έτσι, άπαντες βρέθηκαν το πρωί σε κλειστό, θερμαινόμενο χώρο και με τον τρόπο αυτό ξεκίνησε η προετοιμασία για το πολύ σπουδαίο ματς με τον ΠΑΟΚ.

H ρεβάνς των προημιτελικών κυπέλλου που αρχίζει κυριολεκτικά από το 0-0 (όσο και το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς της Τούμπας) είναι η σημαντικότερη αναμέτρηση που έχει δώσει η ΑΕΚ στην εφετινή σεζόν. Βέβαια, η αποχώρηση από τα Σπάτα ήταν αρκετά πιο δύσκολη, αφού το πρωί η κακοκαιρία δεν ήταν τόσο έντονη, ειδικά στα νότια προάστια, απ’ όπου έρχονται οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΑΕ, περίπου 10 άτομα μεταξύ των οποίων οι Αργύρης Γιαννίκης και Βασίλης Δημητριάδης παραμένουν εγκλωβισμένοι στα Σπάτα. Παραμένουν εκεί γιατί δεν υπάρχει λόγος να φύγουν και να εγκλωβιστούν στην Αττική Οδό.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν παίκτες και μέλη του staff που έφυγα από τις εγκαταστάσεις της Ένωσης στα Σπάτα για τα σπίτια τους, έχουν αφήσει αυτήν την ώρα τα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό και μεταβαίνουν με τα πόδια στο «Holiday Inn» μέχρι να δουν τι θα γίνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης