Χωρίς περαιτέρω κυρώσεις, πέραν της αυτόματης ποινής αποκλεισμού μίας αγωνιστικής τελείωσε για τον Χρήστο Αραβίδη η υπόθεση της αποβολής του στην πρεμιέρα της Football League.

Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή του πρωταθλήματος απάλλαξε την Παρασκευή τον επιθετικό της ΑΕΚ από την κατηγορία ότι καθυστέρησε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο μετά την αποβολή του στο ματς με τον Παναιγιάλειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο άσος της «Ένωσης», που θα απουσιάσει από το κυριακάτικο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, θα τεθεί στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, απαλλακτική ήταν η απόφαση της επιτροπής και για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, στην οποία αποδίδονταν παραβάσεις σχετικά με τη συμπεριφορά των φιλάθλων της. Εντούτοις ο «δικέφαλος» δικαιώθηκε επειδή δεν είχε πάρει εισιτήρια για την αναμέτρηση στο Αίγιο.

Τέλος, η πρωτοβάθμια επιτροπή τιμώρησε με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής τον Ανδρέα Σταματή του Πιερικού, για την αγκωνιά του στον Ζιαμπάρη στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ηρακλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης