Με τον Covid-19 να έχει «κυκλώσει» την ΑΕΚ, ήταν φυσικό να αναβληθεί και η προπόνηση της Τρίτης. Εκεί, τουλάχιστον, προσανατολίζονται ο Μάσιμο Καρέρα και οι συνεργάτες του, βλέποντας τα Σπάτα άδεια και τον ιό να παραμονεύει.

Άλλωστε, με ποιους θα μπορούσε να δουλέψει ο Ιταλός όταν λείπουν οκτώ μέλη του προπονητικού επιτελείου που βρίσκονται σε καραντίνα, αλλά και 13 ποδοσφαιριστές. Εκτός από τους οκτώ θετικούς στον κορωνοϊό (Μπακάκης, Μάνταλος, Σάκχοφ, Χνιντ, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Ινσούα), υπάρχουν και πέντε διεθνείς, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ (Ιράν), ο Ιονούτς Νεντελτσεάρου (Ρουμανία) και οι Μπότος, Μαχαίρας, Χριστόπουλος (U21).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τεστ ανίχνευσης του ιού συνεχίστηκαν και σήμερα με τα αποτελέσματα να αναμένονται το απόγευμα. Την Τετάρτη (11/11) θα γίνει νέος έλεγχος και θα μπορούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις όσοι συμπληρώσουν τέσσερα αρνητικά τεστ, ώστε να υπάρξει απόλυτη ασφάλεια για τους υπόλοιπους. Παράλληλα, όμως, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα έχουν και μία ολοκληρωμένη εικόνα, μετά την επιστροφή από την Ουκρανία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης