Αυξάνονται αντί να μειώνονται τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Νίκο Κωστένογλου, εν όψει του επικείμενου ντέρμπι (27/10) της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Σήμερα, έμειναν εκτός προπόνησης ο Τσίκο Ζεράλντες, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στη δεξιά γάμπα και ο Ντανιέλε Βέρντε για ενόχληση στον αριστερό προσαγωγό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώτος θα απουσιάσει από το κυριακάτικο ματς με τους Πειραιώτες, καθώς έχει μείνει αρκετό καιρό εκτός αγώνων κι αυτό το πρόβλημα τον πηγαίνει ακόμα πιο πίσω.

Από την πλευρά του ο Βέρντε έμεινε έξω κυρίως προληπτικά και δεν εκφράζεται ιδιαίτερη ανησυχία.

Όσον αφορά στο πρόβλημα που «καίει» την ΑΕΚ αγωνιστικά, ο Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα και οποιαδήποτε πρόβλεψη κρίνεται παρακινδυνευμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τραυματισμός του στον αγώνα με τον Βόλο δεν ήταν επιπόλαιος, ο αρχηγός πονάει ακόμα και θα δοκιμάζει το πόδι του μέρα με τη μέρα.

Πάντως αυτό που μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα, είναι ότι δεν θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα ούτε αύριο το απόγευμα, συνεπώς η αγωνία μετατίθεται για την προπόνηση της Παρασκευής.

Εάν τα καταφέρει, τότε θα είναι σίγουρα στην αποστολή. Σε διαφορετική περίπτωση δύσκολα θα προλάβει ακόμα και στην περίπτωση που το Σάββατο παρουσιάσει ραγδαία βελτίωση.

Ατομικό πρόγραμμα, ακολούθησε σήμερα και ο Βασίλης Μπάρκας, που ήταν ήδη γνωστό ότι θα απουσιάσει από το σπουδαίο ματς της 8ης αγωνιστικής της Super League.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης