Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αναχωρεί σήμερα για την Ιταλία, για να επισκεφτεί την ίδια εταιρεία που είχε εμπιστευτεί και ο Πέτρος Μάνταλος, προκειμένου να προμηθευτεί ειδικό νάρθηκα για το χέρι του, ώστε να μπορεί να παίξει εναντίον του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Μεγάλη Πέμπτη, στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου.

Πριν από μερικούς μήνες, τον Σεπτέμβριο του 2016, το ίδιο ταξίδι πραγματοποίησε και ο Μάνταλος, που είχε κάταγμα στη μύτη, ώστε να πάρει την ειδική μάσκα και να παίξει στον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τσιγκρίνσκι συμπληρώνει τέσσερις μήνες αποχής από την αγωνιστική δράση, αφού από τις 4 Νοεμβρίου μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί μόνο για 40 λεπτά στις 26 Φεβρουαρίου εναντίον της ΑΕΛ.

Για να υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες να παίξει στο «Καραϊσκάκη», θα πρέπει νωρίτερα να πάρει λεπτά συμμετοχής την Κυριακή εναντίον της Κέρκυρας.

Γι’ αυτό πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή στην Ιταλία και επιστρέφει την Πέμπτη, για να συνεχίσει τις προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς, όπως άλλωστε κάνει εδώ και αρκετές ημέρες. Ο ειδικός νάρθηκας προσθέτει επιπλέον ασφάλεια, αλλά και αυτοπεποίθηση, προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί σε επίσημο ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης