Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το δεύτερο και τελευταίο φιλικό της ΑΕΚ επί πολωνικού εδάφους, καθώς η πρωταθλήτρια Ελλάδας αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την ΑΕΚ Λάρνακας στο Ράντομ.
Η Ένωση έδειξε να κάνει κάποια βήματα προόδου από πλευράς αυτοματισμών και τακτικής, σε σχέση με το φιλικό απέναντι στη Μίετζ, ωστόσο κόλλησε στο «μηδέν» και με την κυπριακή ομάδα, δείχνοντας ότι θέλει πολλή δουλειά ακόμη για να φτάσει στα αγωνιστικά «θέλω» του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος ανήκει στην Κυπελλούχο Κύπρου, με τον Τρισκίφτσκι στο 41′ να τραντάζει από κοντά το οριζόντιο δοκάρι του Μπάρκα μετά από πάσα του Γιάννου, με την ΑΕΚ να απειλεί στο 44′ με κεφαλιά του Σιμόες.
Στην επανάληψη, οι «κιτρινόμαυροι» απείλησαν στο 67′, αλλά ο Λόπες δεν μπόρεσε από καλή θέση να βρει εστία.

Ο Έρικ Μοράν έγινε αναγκαστική αλλαγή με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί αύριο.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που χθες αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις, δεν αγωνίστηκε στο φιλικό για προληπτικούς λόγους και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο έτερος τραυματίας, ο Χρήστος Αλμπάνης.
Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένονται αύριο στην Αθήνα, με το επόμενο φιλικό τους παιχνίδι να είναι αυτό κόντρα στον Ατρόμητο την 21η Ιουλίου στο Περιστέρι.

ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Μπάρκας (62′ Τσιντώτας), Μπακάκης (79′ Μπότος), Τσόσιτς (62′ Οικονόμου), Λαμπρόπουλος, Χουλτ (62′ Λόπες), Σιμόες (72′ Γιαννούτσος), Μοράν (25′ Γαλανόπουλος), Μάνταλος (79′ Γιούσης), Λιβάγια (62′ Γκάλο), Μπακασέτας (62′ Κλωναρίδης), Γιακουμάκης (72′ Αϊντάρεβιτς).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΕΚ Λάρνακας (Ιραόλα): Tόνιο, Tρουγιόλς, Μοϊσόφ (46′ Αναστασίου), Καταλά (78′ Μπόλιεβιτς), Ιωάννου, Λαρένα (64′ Λαμπάν), Ακοράν (64′ Κωνσταντίνου), Τέτε(46′ Kάσες), Τρισκόφσκι (64′ Τομάς), Χέφελ, Γιάννου (78′ Ρουσιάς).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης