Η επιστροφή της ΑΕΚ στη Super League συνδυάστηκε με μία επιβλητική εμφάνιση της Ένωσης. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 3-0 του Πλατανιά και μπήκαν με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Το σκορ άνοιξε στο 27’ ο Βάργκας, ενώ στο 47’ Γκάλο με ένα υπέροχο γκολ «καθάρισε» τη νίκη για την ΑΕΚ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 58’ ο Αραβίδης.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγωνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΚ γιόρτασε την επιστροφή της και χάρισε στον κόσμο της ένα καλό ποδοσφαιρικό θέαμα, αφού μετέτρεψε σε πάρτι το ματς του ΟΑΚΑ, στο οποίο βρέθηκαν περίπου 30.000 φίλοι της.

Μετά τα πρώτα λεπτά του αγώνα και το σουτ που επιχείρησε ο Τζεμπούρ τα πόδια των παικτών της Ένωσης… λύθηκαν και έτσι οι «κιτρινόμαυροι» σκόραραν και έφτασαν στην άνετη επικράτηση.

Στο 27’ ο Βάργκας, μετά από το γύρισμα του Γιόχανσον, βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή νίκησε τον τερματοφύλακα Ολιμπά και άνοιξε το σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι για την ΑΕΚ έγινε πιο εύκολο, καθώς στο 47’ ο Γκάλο μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και με αριστερό πλασέ σημείωσε το 2-0 «κλειδώνοντας» το θετικό ξεκίνημα για την ομάδα του.

Στο 49’ ο Τζεμπούρ λίγο έλλειψε να χριστεί σκόρερ, όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Ολιμπά, ο οποίος ένα λεπτό αργότερα νίκησε σε τετ-α-τετ τον Πλατέλλα. Μάλιστα, στην εξέλιξη της φάσης ο Αραβίδης αστόχησε προ κενής εστίας.

Πάντως, ο φορ της ΑΕΚ «λυτρώθηκε» λίγα λεπτά μετά. Στο 58’ ο Σιμόες επιχείρησε την σέντρα και ο Αραβίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Μέχρι το τέλος του αγώνα το σκορ δεν άλλαξε, ωστόσο στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγεται η είσοδος του Ντιέγκο Μπουονανότε στο 75ο λεπτό του αγώνα.

ΑΕΚ – Πλατανιάς 3-0 (Novasports 1)

Γκολ: 27′ Βάργκας, 47′ Γκάλο, 58′ Αραβίδης

Κίτρινες κάρτες: Μπανανά

Κόκκινες κάρτες:

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Μπαρόχα, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Γκάλο, Γιόχανσον, Σιμόες (75′ Μπουονανότε), Αραβίδης, Βάργκας (66′ Ανάκογλου), Πλατέλλας, Τζεμπούρ (52′ Μπαρμπόσα).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος):
Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν (70′ Γουνδουλάκης), Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισλάβλιεβιτς, Μαχαμάτ, Μενδρινός (55′ Τσουράκης), Γκόμες (55′ Ντίνας), Ανγκούλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης