Η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 της Λαμίας στο ΟΑΚΑ σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Super League. Ο Πόνσε σκόραρε στο 13’, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Αθανασιάδη στο 47’.
Στο 13’ ο Ασίγμπα χωρίς πίεση, πάσαρε στον… Μάνταλο ο οποίος έβγαλε σέντρα στο πίσω δοκάρι και ο Πόνσε με εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση έγραψε το 1-0, με το 7ο γκολ του στη Super League. Στο 47΄ ο Σαράνοφ απομάκρυνε εντελώς άτσαλα τη μπάλα σε μία εύκολη φάση, την οποία εκμεταλλεύτηκε ξανά ο Μάνταλος. Ο αρχηγός πέρασε τη μπάλα παράλληλα στην περιοχή κι εκεί ο Αναστασιάδης με προβολή την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

H AEK κατά διαστήματα, μάλιστα, θύμισε το σύνολο που παρουσίασε στην αρχή της σεζόν ο Ουζουνίδης, με γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο και απόλυτη πρωτοβουλία, με την κατοχή της μπάλας να αγγίζει το 70%. Ο Σαράνοφ με εκπληκτικές αποκρούσεις στο 37΄, το 81΄ και το 88΄ απέκρουσε τις προσπάθειες του Πόνσε, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 58΄. Το ματς ολοκληρώθηκε με υπέροχο μακρινό σουτ του Αλμπάνη με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

ΑΕΚ – Λαμία 2-0 (Novasports 2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 13′ Πόνσε, 47′ αυτ. Αναστασιάδης

Κίτρινες κάρτες:
Τσόσιτς – Σκόνδρας, Μπαράλες

Κόκκινες κάρτες:


ΑΕΚ:
Τσιντώτας, Γκάλο, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος (83′ Τσόσιτς), Άλεφ (56′ Μοράν), Μάνταλος (71′ Αλμπάνης), Κλωναρίδης, Μπογέ, Πόνσε.

Λαμία:
Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Ασίγκμπα (73′ Παπαργυρίου), Πλιάτσικας (18′ Αναστασιάδης), Μπλάζιτς, Καραμάνος, Μπερτόλιο, Επστάιν, Μπαράλες (54′ Ρόμανιτς).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης