Κατάφερε αρχικά στον τρίτο γύρο να ρίξει τον Wilder νοκ ντάουν, που ήταν και το πρώτο στην καριέρα του, μετά από ένα συνδυασμό γροθιών και το επόμενο κατέβασμα να έρθει στον πέμπτο γύρο βάζοντας και χτύπημα στο σώμα αυτή την φορά.

Ο Fury από την αρχή του ματς ήταν εξαιρετικά επιθετικός , κάτι που ίσως πιθανότατα να ξάφνιασε και τον Wilder που πέρα από το δεξί το οποίο κάποιες φορές προσγείωσε επικίνδυνα στον Βρετανό στους πρώτους γύρους της αναμέτρησης, από εκεί και πέρα δεν κατάφερε να δείξει τίποτα ιδιαίτερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικά από τον έκτο γύρο και μετά ο Wilder κοιτούσε μόνο πως θα επιβιώσει μέσα στο ρινγκ –δίχως να είναι καν επιθετικός- με τον Fury να τον βρίσκει σε σημεία και να τον ταλαιπωρεί ακόμα περισσότερο.

Το τελείωμα του ματς ήρθε φυσιολογικά στον έβδομο γύρο όταν ο Fury στρίμωξε τον Wilder στην γωνία και με γροθιές άρχισε να τον σφυροκοπεί με τον Αμερικανό μόνο να κοιτά πως θα μείνει στα πόδια του.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο διαιτητής εκεί το αντιλήφθηκε και προστάτεψε τον Wilder πάρα πολύ σωστά τελειώνοντας την αναμέτρηση. Eνώ πρέπει να τονίσουμε πως το σταμάτημα ζήτησε και η γωνία του Wilder που πέταξε λευκή πετσέτα.

 

Με αυτή την επικράτηση ο ‘Gypsy King’ έγινε ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής παίρνοντας την ζώνη της WBC.

Πηγή:ufight.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης