Δεν ξέρουμε αν παίζει στοίχημα ο Εμανουέλ Μακρόν, όμως αν το έκανε χθες ποντάροντας στις εμπνεύσεις του για τον αγώνα του Μουντιάλ στο Κατάρ, ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Γαλλίας και της Πολωνίας, θα έβγαζε καλά λεφτά.  Ο Γάλλος πρόεδρος όχι μόνο όχι μόνο προέβλεψε τη νίκη της Γαλλίας επί της Πολωνίας και την πρόκριση της χώρας του στους 8 του Μουντιάλ αλλά βρήκε το ακριβές σκορ (3-1)  όπως και τους παίκτες που σκόραραν τα γκολ στην αναμέτρηση. 

Ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας αποδεικνύεται μεγάλος  γνώστης του αθλήματος και φυσικά παρακολουθεί όλους τους αγώνες της παγκόσμιας πρωταθλήτριας και την προσπάθεια της στο Κατάρ για να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2018 στην Ρωσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω θα κερδίσουμε (σ.σ. η Γαλλία) 3-1. Ο Λεβαντόβσκι θα βάλει το ένα, όπως και ο Εμπαπέ ή ενδεχομένως ο Ζιρού που θέλει να γράψει ιστορία» είχε δηλώσει στην Parisien, πριν από το παιχνίδι ο Εμανουέλ Μακρόν, και η εξέλιξη του αγώνα τον δικαίωσε απόλυτα, αφού βρήκε τα πάντα.

Ως γνωστόν η Γαλλία επιβλήθηκε με σκορ 3-1 παίρνοντας την πρόκριση έχοντας για σκόρερ τον Ζιρού που έγραψε ιστορία και τον Εμπαπέ ενώ το γκολ της τιμής για τους Πολωνούς σημειώθηκε από τον Λεβαντόβσκι με πέναλτι  στην τελευταία φάση του ματς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης