Σε «διπλό ταμπλό» ο Οσόριο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018, 00:07
Σε «διπλό ταμπλό» ο Οσόριο
Όταν το Μεξικό, μέσα σε ένα κύμα οργής, απαίτησε παραδειγματική τιμωρία για τους διεθνείς που συμμετείχαν σε πάρτι με ιερόδουλες πριν από την αναχώρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χουάν Κάρλος Οσόριο είχε συστήσει ηρεμία και λογική: την ημέρα που είχαν ρεπό, οι παίκτες του μπορούσαν να κάνουν ό, τι ήθελαν.

Μια ισορροπημένη συμπεριφορά, φυσικά. Αλλά οι αποκαλύψεις της «Daily Mail» για τον προπονητή των «τρικολόρες» μπορούν να αλλάξουν λίγο το ερώτημα. Πώς θα μπορούσε ο Οσόριο να κάνει... κήρυγμα στους δικούς του, όταν ο ίδιος ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας είχε ήδη σχεδιάσει να φέρει στο Μουντιάλ εκτός από τη σύζυγο και την ερωμένη του; Η παράξενη αυτή κατάσταση έγινε πραγματικότητα στον αγώνα εναντίον της Βραζιλίας, εξηγώντας την κατάρρευση της ομάδας του.

Η «Daily Mail» μνημονεύει κάποιες μεξικανικές εφημερίδες, που εδώ και λίγες ημέρες υπογραμμίζουν ότι ο 56χρονος Κολομβιανός προπονητής των «τρι», παντρεμένος με δύο παιδιά, έχει εξωσυζυγική σχέση με την 30χρονη δημοσιογράφο Μαριάνα Ζακαρίας.

Η δημοσιογράφος, η οποία εργάζεται για το Mediotempo, επισήμως βρίσκεται στη Ρωσία για να παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά μια ανώνυμη πηγή μετέφερε στο TVNotas ότι πέραν του καθήκοντος, η Ζακαρίας ήταν εκεί και για την... ευχαρίστησή της.

Το επιβεβαίωσε, μεταξύ άλλων, ένα ποστ στο προφίλ της στο Instagram, πριν από τον αγώνα με τη Σελεσάο. Μια φωτογραφία στο γήπεδο με λεζάντα «Πάντα με σένα (Always with you)», που έχει διπλή ανάγνωση καθώς ισχύει τόσο για την Εθνική ομάδα όσο και για τον... Οσόριο!

Το πρόβλημα, το οποίο θα μπορούσε να έχει αποσπάσει την προσοχή του προπονητή κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βραζιλία, είναι ότι στη Ρωσία βρισκόταν επίσης η σύζυγός του, η κυρία Τζουλιέτ Σεμπάλος, μαζί με τα παιδιά του ζεύγους, Χουάν Σεμπάστιαν και Σέρχιο. Η σύζυγος είχε ταξιδέψει στην Ευρώπη για να υποστηρίξει την Εθνική, αλλά κυρίως το σύζυγό της, παρά το ότι φέρεται να γνώριζε για τη σχέση του με την Ζακαρίας.

Ο οποίος σε αυτό το σημείο θα μπορούσε να βρεθεί στην πολύ δυσάρεστη θέση να πρέπει να ρίχνει μια ματιά στον αγωνιστικό χώρο και μια στην εξέδρα, για να αποφύγει να μπει σε συναντήσεις (και συγκρούσεις) απρόσμενες και πάνω από όλα πολύ δυσάρεστες.

Αλλά, σύμφωνα με την πηγή που αναφέρθηκε από την Mail, ο Οσόριο ήταν πολύ απρόσεκτος, παρά το ότι προσπάθησε να κάνει τα πάντα να φαίνονται (εντός κι εκτός γηπέδου) υπό έλεγχο. Πώς τελείωσε ο αγώνας του Μεξικού με τη Βραζιλία το ξέρουμε, αλλά το ερώτημα είναι τώρα άλλο: πως θα καταλήξει ο Οσόριο;

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018, 00:07