Στο Κρεμλίνο θα υποδεχτεί την εθνική Ρωσίας ο Βλάντιμιρ Πούτιν. Ο πρόεδρος της Ρωσίας προσκάλεσε τον Ομοσπονδιακό προπονητή Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ και τους παίκτες του, στο Κρεμλίνο, με σκοπό να τους τιμήσει για την παρουσία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στη χώρα. Η Ρωσία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, ενώ αποκλείστηκε από την Κροατία στα πέναλτι.

Σύμφωνα, με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ: «Ο Πούτιν τηλεφώνησε στον Τσερτσέσοφ το Σάββατο (7/7) για να του ευχηθεί καλή τύχη πριν τον προημιτελικό. Είχαν τηλεφωνική συνομιλία και μετά τον αγώνα, με τον Πούτιν να εξάρει την ομάδα για την όμορφη και γεμάτη επιμονή προσπάθεια στον ιστορικό αγώνα με την Κροατία. Ο πρόεδρος προσκάλεσε τους Ρώσους διεθνείς ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Στάνισλαβ Τσερτσέροφ στο Κρεμλίνο για να συζητήσουν για τις εμφανίσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο και την κληρονομιά που αφήνει η διοργάνωση στη Ρωσία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, αν και δεν βρέθηκε στο γήπεδο στο τελευταίο παιχνίδι της Ρωσίας στο Μουντιάλ το Σάββατο (7/7), παρακολούθησε το παιχνίδι από την τηλεόραση, δηλώνοντας εν συνεχεία ότι οι παίκτες είναι ήρωες παρά την ήττα και η χώρα είναι υπερήφανη γι αυτούς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης