«Η Ρωσία παράδειγμα για το Μουντιάλ του Κατάρ 2022»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018, 16:32
«Η Ρωσία παράδειγμα για το Μουντιάλ του Κατάρ 2022»
O Χασάν Αλ-Ταουάντι, πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Μουντιάλ του Κατάρ, μίλησε για την κληρονομιά που αφήνει το Μουντιάλ της Ρωσίας, για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα φιλοξενηθεί φυσικά στο εμιράτο της Μέσης Ανατολής σε τεσσεράμισι χρόνια:

«Η Ρωσία είναι ένα παράδειγμα για μας. Πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, πολλοί δεν ήξεραν τι ήταν η Ρωσία και όποιος έχει βιώσει αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο από μέσα, κατάφερε να δει τη φιλοξενία και την ικανότητα των Ρώσων», είπε χαρακτηριστικά κατά την διάρκεια τελετής στην καρδιά της Μόσχας, όπου έδωσαν το παρών πολλές προσωπικότητες.

Το Κατάρ παρουσίασε ένα δείγμα για την διοργάνωση που θα φιλοξενήσει, έγιναν εκδηλώσεις με παραδοσιακούς χορούς, και γευσιγνωσία των τοπικών προϊόντων.

«Αναμένουμε ότι η θετική επίδραση που είχε το Παγκόσμιο στην εικόνα της Ρωσίας θα είναι η ίδια και στο Κατάρ. Νομίζω ότι και το δικό μας Μουντιάλ θα έχει την ίδια δυναμική», δήλωσε ο Αλ-Ταουάντι.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα διεξαχθεί από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου 2022 και θα είναι το πρώτο στην ιστορία που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018, 16:33