Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 78-75 των Τρικάλων, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΔΑΚ Καλαμαριάς. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν είχε στη διάθεσή του τους Κλάασεν, Κόνιαρη, Μαργαρίτη, Κατσίβελη, ενώ χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον Φιλ Γκος.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Λίνος Χρυσικόπουλος που σκόραρε 31 πόντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Γκος έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση, έχει γρήγορη προσαρμογή γιατί έχει την εμπειρία και σαν χαρακτήρας και σαν αθλητής να διαχειριστεί εύκολα καταστάσεις. Χρειάζεται σίγουρα χρόνο για να βρει ρυθμό και να παίξει στο επίπεδο που έπαιξε σήμερα, αλλά σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα» σχολίασε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στο paokbc.gr και πρόσθεσε:

«Ήταν ένα καλό τεστ και για τον Χαραλαμπόπουλο, που έδειξε και σήμερα ότι θέλει περισσότερο χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο που όλοι θέλουμε και πλέον εξαρτάται από αυτόν και την προσπάθεια που θα κάνει για να βρει τον ρυθμό του. Η διακοπή θα μας βοηθήσει σε κάποια σημεία να πάρουμε ανάσες σημαντικές λόγω του δύσκολου και επίπονου προγράμματος που είχαμε στο προηγούμενο διάστημα».

Τα δεκάλεπτα:
21-23, 42-37, 59-58, 78-75

ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου):
Χρυσικόπουλος 31 (2), Κρουμπάλι 3, Καρράς 8, Τσόχλας 7 (1), Γιανναράς, Ζάρας 8, Χαραλαμπόπουλος 2, Καραμανώλης, Γκος 15 (2), Τζόουνς 1, Τρις 3.

Τρίκαλα (Μέξας):
Τζόουνς 3, Λούντζης 10 (2), Σλαφτσάκης 2, Ρος 6 (2), Καραγιώργος 11 (2), Χατζηνικόλας 5 (1), Φέισι 14, Τέγιτς 11, Καλογιαννίδης, Σκουλούδης 4, Βασιλειάδης 9.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης