Ο Νώντας Παπαντωνίου μετά από ένα μικρό πέρασμα απο την Β’ Ισπανίας, όπου αγωνιζόταν στη Γέιδα, επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Προμηθέα Πατρών.

Την απόκτηση του 26χρόονου γκαρντ ανακοίνωσε ο τεχνικός των νεοφώτιστων, Βαγγέλης Αγγέλου, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (21/1, 19:15), για την 14η αγωνιστική της Α1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του: «Θεωρώ ότι η προσθήκη του Νώντα Παπαντωνίου θα μας δώσει ενέργεια και θα μας βοηθήσει, καλύπτοντας και τυχόν τραυματισμούς των Κλαρκ και Γκίκα».

Σχετικά με την αναμέτρηση με το «τριφύλλι» ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τους παίκτες και για την ομάδα μου. Παίζοντας με μια ομάδα της Ευρωλίγκα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πού βρισκόμαστε.

Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε ξεκάθαρο στόχο και με στοιχεία την ομαδικότητα, την ανταγωνιστικότητα και την άμυνα θα δώσουμε τη μάχη μας. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε και το πρόβλημα σε διάρκεια απόδοσης-καθαρού μυαλού και στα 40΄ των αγώνων μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης