Με συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας «έδεσε» τον 18χρονο ταλαντούχο σέντερ, Γιώργο Τανούλη, ο Προμηθέας. Ο Τανούλης αναδείχθηκε μέλος της κορυφαίας πεντάδας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος εφήβων με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ έκανε τα πρώτα μπασκετικά βήματά του στον Άρη.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Πάτρας αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της για τα επόμενα 5 χρόνια με τον Γιώργο Τανούλη και τον καλωσορίζει στην Οικογένεια του Συλλόγου.

Ο γεννημένος την 27η Ιουλίου 2002, ύψους 2.10, center πρωταγωνίστησε φέτος το καλοκαίρι με την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων (U18). Ο 18ος center, που ξεκίνησε το μπάσκετ από τις Ακαδημίες του Άρη, ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα της του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, καθώς ήταν ο 2ος σκόρερ (με 16.4 πόντους κατά μέσο όρο), 4ος ριμπάουντερ (με 8.6 ριμπάουντ) και 4ος σε αξιολόγηση (17 βαθμούς ανά αγώνα) στο τουρνουά, σουτάροντας με 71% στις βολές, 52% στα δίποντα και 30% στα τρίποντα, ενώ επιπλέον είχε 3.4 ασίστ κι 1 κόψιμο ανά παιχνίδι στη διοργάνωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης