Ο Προμηθέας με επιστολή προς την ΕΟΚ ζήτησε 500 εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου της 9ης Μαΐου θέτοντας ακόμη και ζήτημα ουδέτερης έδρας.

Οι Πατρινοί έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους και περιμένουν ως αντίπαλο έναν εκ των Παναθηναϊκού, Περιστερίου (που παίζουν στον προημιτελικό της Τρίτης του Πάσχα) και Λαυρίου (που θα παίξει την Πέμπτη του Πάσχα ημιτελικό με το νικητή).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αίτημα στην επιστολή τους βασίζεται στην πρόθεση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ να γίνουν εκλογές δια ζώσης στις 30 Μαΐου στο ΟΑΚΑ και με το σκεπτικό αυτό ο Προμηθέας θέλει να υπάρχει κόσμος και στον τελικό. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι θέμα της ομοσπονδίας, αλλά της κυβέρνησης να το επιτρέψει (πράγμα που θεωρείται απίθανο) ή όχι.

Παράλληλα, ο Προμηθέας εκφράζει αντιρρήσεις και με το ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός στην έδρα μιας ομάδας που θα φτάσει σε αυτόν θεωρώντας εν προκειμένω πως αν προκριθεί ο Παναθηναϊκός θα είναι ευνοημένος. Πάντως το ΟΑΚΑ έχει αποφασιστεί εδώ και εβδομάδες ως έδρα του τελικού και φαντάζει απίθανο να αλλάξει και να οριστεί άλλη έδρα, προκειμένου να μην παίξει καμία φιναλίστ σε… γνώριμο περιβάλλον. Άλλωστε ο δεύτερος φιναλίστ θα προκύψει την Πέμπτη του Πάσχα, αργά το βράδυ, και μόλις τρεις μέρες μετά είναι ο τελικός, συνεπώς δεν υπάρχει χρόνος.

Πηγή: sport-fm

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης