Mε τη φανέλα του Προμηθέα θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Οκτάβιους Έλις. Ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ έβαλε την υπογραφή του στην επέκταση συμβολαίου για ακόμη έναν χρόνο και έτσι θα παραμείνει για τρίτη σεζόν στην ομάδα της Πάτρας.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Octavius Ellis και για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2019-20. Ο 26χρονος center, που πρωταγωνιστεί με τη φανέλα του Προμηθέα στην Basket League κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-19 και ετοιμάζεται ν’ αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, θα παραμείνει στην οικογένεια του Προμηθέα για 3η χρονιά.

Ο Έλις αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια του πρωταθλήματος, σκοράροντας 10,04 πόντους ανά αγώνα, και ήταν ο 1ος ριμπάουντερ (155), ο 1ος σε κοψίματα (30), ο 1ος σε εύστοχα δίποντα (100) και ο 1ος σε συνολική αξιολόγηση (389) παίκτης της ομάδας στην κανονική περίοδο. Ήταν, επίσης, ο 3ος παίκτης σε κοψίματα και ο 4ος σε εύστοχα δίποντα σε όλη την Basket League, ενώ αναδείχθηκε 2 φορές MVP, την 4η και την 10η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ο γεννημένος την 10η Μαρτίου 1993, στο Μέμφις του Τενεσσί των Η.Π.Α., ύψους 2,08 center, φοίτησε στα Trinity Valley Community College (NJCAA) και Cincinnati (NCAA), ενώ πριν τον Προμηθέα Πάτρας αγωνίστηκε σε Mornar Bar (Μαυροβούνιο) και BC Enisey (Ρωσία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης