Μπάσκετ: Ζήτησαν εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου οι τέσσερις φιναλίστ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020, 12:30
Μπάσκετ: Ζήτησαν εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου οι τέσσερις φιναλίστ

Η ΑΕΚ, ο Προμηθέας, το Περιστέρι και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων συνυπέγραψαν επιστολή που εστάλη στην ΕΟΚ και κοινοποιήθηκε στον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ζητώντας εισιτήρια και προσκλήσεις για τον τελικό Κυπέλλου Ανδρών.

Ο τελικός έχει προγραμματιστεί στις 16 Φεβρουαρίου στα «Δύο Αοράκια» παρουσία παιδιών στις εξέδρες. Oι ημιτελικοί του Κυπέλλου είναι προγραμματισμένοι για τις 12 Φεβρουαρίου: Προμηθέας-Περιστέρι, Διαγόρας Δρυοπιδέων-ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει ότι έλαβε πρωτοβουλία για τη σύνταξη κοινής επιστολής μεταξύ των ημιφιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος 2020, με στόχο τη βελτίωση συνθηκών και διεξαγωγής του Τελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί στα Δύο Αοράκια Ηρακλείου Κρήτης.

Συγκεκριμένα οι ημιφιναλίστ προσυπέγραψαν και αιτούνται τη χορήγηση 500 εισιτηρίων και 100 προσκλήσεων για κάθε Ομάδα, πρόταση που είχε καταθέσει η ΑΕΚ BC και κατά τη χθεσινή σύσκεψη του Ηρακλείου. Η επιστολή εστάλη προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και κοινοποιήθηκε στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Η ΑΕΚ BC, με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, στοχεύει σταθερά στην αναβάθμιση του ελληνικού μπάσκετ, πάντα κινούμενη εντός πλαισίου και κανόνων, που το διέπουν, αναζητώντας συνθέσεις και συνεργασίες, δίχως αποκλεισμούς και βερμπαλισμούς.

Ο «Τελικός Κυπέλλου» συνιστά πανταχόθεν γιορτή για τον αθλητισμό και σ΄ αυτή τη γιορτή δικαιούνται να συμμετέχουν όσο περισσότεροι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι. Πρόδηλο ότι η ΑΕΚ BC, πρωτοπόρος σε αντίστοιχες δράσεις, με κινήσεις-θεσμό στο γήπεδό της (π.χ. Παιδική Εξέδρα), τάσσεται σταθερά και υπέρ της συμμετοχής των μαθητών της περιοχής, οι οποίοι (θα) παραμένουν οι βασικοί πρωταγωνιστές της «ανθρωπογεωγραφίας» του Κλειστού των Δύο Αορακίων.

Η ΑΕΚ BC χαιρετίζει την άμεση ανταπόκριση των ημιφιναλίστ στην προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε από κοινού να βρεθεί λύση προς όφελος του αθλήματος.

ΑΕΚ BC

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020, 13:21