Μπάσκετ: Sold out ο δεύτερος τελικός Προμηθέας-Παναθηναϊκός

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019, 17:07
Μπάσκετ: Sold out ο δεύτερος τελικός Προμηθέας-Παναθηναϊκός

Ούτε... καρφίτσα δεν θα πέφτει στο κλειστό «Δημ. Τόφαλος» στον δεύτερο τελικό της Basket League ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Παναθηναϊκό, καθώς οι Πατρινοί ανακοίνωσαν ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η Κ.Α.Ε. Προμηθέας Πάτρας, ενημερώνει τους φιλάθλους της Πάτρας, πως τα εισιτήρια για τον δεύτερο Τελικό της betshop.gr Basket League στο "Δημ. Τόφαλος" απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (Τετάρτη 12/6, 18:30) εξαντλήθηκαν.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της Πάτρας, που για μία ακόμη φορά δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή του στην ομάδα μας!

Παρακαλούμε όλους του φιλάθλους να προσέλθουν στο “Δημ. Τόφαλος” τουλάχιστον μία ώρα (αν είναι δυνατόν και περισσότερο) πριν την έναρξη του αγώνα, για δική τους διευκόλυνση, ώστε να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα η είσοδός τους στο γήπεδο και να μπορέσουν παράλληλα να προμηθευτούν το συλλεκτικό αναμνηστικό μπλουζάκι.

Λόγω εξάντλησης των εισιτηρίων και για λόγους ασφαλείας θα απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο οποιουδήποτε δεν έχει εισιτήριο και αριθμημένη θέση, ανεξαρτήτου ηλικίας, καθώς απαγορεύεται αυστηρά η ύπαρξη υπεράριθμων φιλάθλων, ενώ όλοι οι διάδρομοι πρέπει να είναι άδειοι.

Υπενθυμίζουμε πως η είσοδος για τα διαζώματα Ζ-Η-Θ γίνεται από τη θύρα 2 του γηπέδου».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019, 17:15