Τον αντίπαλό του στους τελικούς της Basket League θα μάθει ο Παναθηναϊκός, καθώς σήμερα θα διεξαχθεί ο πέμπτος και τελευταίος αγώνας της ημιτελικής φάσης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Προμηθέα.

Οι Πατρινοί επικράτησαν εύκολα την Τετάρτη εντός έδρας με 70-54 της «Ένωσης» και ισοφάρισαν σε 2-2 τη σειρά, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα στο ΟΑΚΑ, όπου οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 19.30 (COSMOTE Sport 4).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι το ματς στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα πραγματοποιηθεί παρουσία φιλάθλων του «δικεφάλου».

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τιμωρηθεί από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για τη ρίψη καπνογόνου εντός αγωνιστικού χώρου στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς στο «Δ. Τόφαλος».

Εντούτοις δικαιώθηκαν στο ΑΣΕΑΔ, όπου είχαν κάνει έφεση, κι έτσι θα έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους στο αποψινό ματς με τον Προμηθέα, όπου με νίκη θα προκριθούν στους τελικούς της Α1 για πρώτη φορά έπειτα από 14 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι  ο Λούκα Μπάνκι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ πλήρεις θα παραταχθούν και οι Αχαιοί στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Καρακατσούνης, Γ. Πουρσανίδης και Ανδρικόπουλος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης