Μίλερ: «Μπορούμε να γίνουμε μία... τρομακτική ομάδα»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020, 15:19
Μίλερ: «Μπορούμε να γίνουμε μία... τρομακτική ομάδα»

Την πίστη του στις δυνατότητες του Προμηθέα Πατρών δήλωσε ο Ίαν Μίλερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα του Eurocup.

«Νιώθω ότι μπορούμε να γίνουμε μία από τις καλύτερες ομάδες. Είμαι ενθουσιασμένος. Σύντομα, θα μπει στην ομάδα και ο Μο Φαγιέ και τότε μπορούμε να γίνουμε μία... τρομακτική ομάδα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός μία ημέρα πριν τον εντός έδρας αγώνα του Προμηθεά με τη γαλλική Ναντέρ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής (4ος όμιλος).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκαρντ του Προμηθέα Πατρών στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup:

Για τη θέση που του αρέσει και το επίπεδο της διοργάνωσης, ο Ίαν Μίλερ δήλωσε: «Νιώθω άνετα σε όποια θέση και να παίξω. Αλλά τώρα, για την ομάδα, πρέπει να σκοράρω. Είμαι επιθετικός, είτε με σκορ είτε με δημιουργία. Είτε στο 1 είτε στο 2, είμαι γκαρντ. Δεν βάζω ταμπέλα στον εαυτό μου. Το EuroCup είναι ωραίο. Δεν είναι κάτι νέο για μένα να κερδίζω ομάδες τέτοιου επιπέδου. Ξέρω πώς παίζω και πώς είμαι σε αυτό το επίπεδο».

Για τους Μάντζαρη και Ραντίσεβιτς επισήμανε: «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε παίκτες όπως οι Μάντζαρης και Ραντίσεβιτς. Καταλαβαίνουν το παιχνίδι, πώς αυτό παίζεται. Έχουν κερδίσει στο υψηλό επίπεδο. Μπορούν να ηγηθούν και να διδάξουν σε όλους κάτι. Μου αρέσει ο τρόπος που ελέγχουν τον ρυθμό».

Για το κλίμα στον Προμηθέα, ο Μίλερ υπογράμμισε: «Είναι μία από τις πιο επαγγελματικές ομάδες, που έχω βρεθεί στην Ευρώπη, με διαφορά. Από το σπίτι μέχρι τις πληρωμές, είναι όλα οργανωμένα και μας λένε από πριν τι πρέπει να κάνουμε. Είναι πραγματικά επαγγελματίες. Μου αρέσει ο σεβασμός που έχουν προς τους παίκτες. Είναι όλα σαν μία οικογένεια. Έτσι μας φέρονται και ενδιαφέρονται για τη προσωπική μας ζωή. Νιώθω ότι μπορούμε να γίνουμε μία από τις καλύτερες ομάδες. Είμαι ενθουσιασμένος. Σύντομα, θα μπει στην ομάδα και ο Μο Φαγιέ και τότε μπορούμε να γίνουμε μία... τρομακτική ομάδα!».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020, 15:34