Δίκαιη χαρακτήρισε την ήττα από την Μπεσίκτας ο τεχνικός του Προμηθέα Πατρών, Μάκης Γιατράς.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα», είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:
«Είχαμε παίξει τρία ματς σε οκτώ μέρες και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό είχαμε να δώσουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με ταξίδι. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε την ομάδα, γιατί υπάρχουν κάποια παιδιά που προέρχονται από τραυματισμούς και κάποια παιδιά που παίζουν για πολύ χρόνο. Υπάρχει μια ίωση στην Ελλάδα και είναι δύσκολο για εμάς. Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα.
Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί και θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά. Στο δεύτερο η Μπεσίκτας μάς πίεσε, είχε εξαιρετικά ποσοστά στο τρίποντο. Μας ανάγκασε να κάνουμε πολλά λάθη και στο τέλος χάσαμε και με διαφορά, πιστεύω δίκαια.
Συνεχίζουμε, έχουμε το παιχνίδι με τον Κολοσσό και ένα πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια που είναι κρίσιμα για εμάς. Ευχαριστούμε τον κόσμο που έκανε το ταξίδι να μας εμψυχώσει. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα μεγαλώνει.
Σίγουρα τους στενοχωρήσαμε, αλλά με τον καιρό θα παίξουμε καλύτερα και θα τους κάνουμε χαρούμενους. Συγχαρητήρια στην Μπεσίκτας, καλή τύχη σε όλες τις διοργανώσεις. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία που ήταν άψογη, όπως πιστεύω ήταν και η δική μας».

Για το σχήμα με πέντε Έλληνες στο παρκέ, ο τεχνικός των Αχαιών είπε: «Είχε να κάνει με τη διαχείριση και να δώσουμε χρόνο σε παιδιά που έχουν βοηθήσει. Η Μπεσίκτας είχε πιέσει πολύ και έπρεπε να κάνουμε διαχείριση και να δούμε το επίπεδό τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης