Ο Προμηθέας υποδέχεται τη Μακάμπι Ρισόν την Τετάρτη (6/11) στην Πάτρα και ο Μάκης Γιατράς τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή, γιατί το ρόστερ των Ισραηλινών είναι εξαιρετικό.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, τόνισε στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Eurocup: «Η Μακάμπι Ρισόν είναι μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα. Μέχρι στιγμής, η απόδοσή της στο Eurocup δεν είναι όσο καλή είναι στο πρωτάθλημα Ισραήλ. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί η Μακάμπι Ρισόν διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώτος σκόρερ του Προμηθέα στη νίκη επί του Περιστερίου το περασμένο Σάββατο (2/11), Τζέραλντ Ρόμπινσον, δήλωσε από την πλευρά του: «Αυτός ο αγώνας απέναντι στη Μακάμπι Ρισόν είναι σημαντικός για εμάς, για να κάνουμε το πρώτο βήμα ως προς την πρόκριση στη φάση των “16”. Η αντίπαλός μας είναι μία ικανή ομάδα που τα πάει πολύ καλά στις εγχώριες υποχρεώσεις της και γι’ αυτό θα είμαστε συγκεντρωμένοι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης