Η αναμέτρηση Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Προμηθέας Πατρών αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού, αλλά δεν είναι η μόνη από τον όμιλο των Αχαιών, τον Δ΄. Με ανακοίνωσή του, το Eurocup ενημέρωσε για την οριστική αναβολή τόσο της εκτός έδρας αναμέτρησης του Προμηθέα όσο και αυτής ανάμεσα στη γαλλική Ναντέρ και την τουρκική Μπούρσασπορ, αλλά και του αγώνα Γκραν Κανάρια (Ισπανία)-Τρέντο (Ιταλία).

Επιπλέον, ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού ανακοίνωσε σήμερα (27/10) η βελγική Άντβερπ, ενώ τις τελευταίες ημέρες κρούσματα κορωνοϊό μετρούν επίσης οι Ούνιξ Καζάν (Ρωσία), Μόρναρ Μπαρ (Μαυροβούνιο), Μπρέσια (Ιταλία) και Μάλαγα (Ισπανία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά, στην ομάδα της Πάτρας, τη Δευτέρα (26/10), τρία μέλη της βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό. Ήδη, από χθες (26/10), ο ΕΣΑΚΕ είχε αναβάλει τον αγώνα του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό, για την 2η αγωνιστική της Basket League, ο οποίος ήταν αρχικά προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή (1/11), στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας. Όπως αναμενόταν, σήμερα (27/10) το EuroCup ανέβαλε τον προγραμματισμένο για την Τετάρτη (28/10) αγώνα του Προμηθέα με την Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας, της 5ης αγωνιστικής (Δ΄ όμιλος).

Πολλά κρούσματα κορωνοϊού έχουν παρουσιαστεί και στη Ναντέρ και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναβλήθηκε το παιχνίδι με την Μπούρσασπορ. Εξάλλου αναβλήθηκε και ο αγώνας της Ναντέρ με τη Σολέ για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιπλέον αναβλήθηκε και ο αγώνας Γκραν Κανάρια (Ισπανία)-Τρέντο (Ιταλία), λόγω πέντε κρουσμάτων κορωνοϊού στην ιταλική ομάδα. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στην Ισπανία, την Τετάρτη (28/10), για την 5η αγωνιστική του ίδιου ομίλου.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης