Ο Προμηθέας Πάτρας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο σμολ φόργουορντ Νίκο Πέττα, έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας στην ομάδα, εξαίροντας τον χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Νίκος Πέττας αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Προμηθέα συμβολίζοντας -με τον αντιπροσωπευτικότερο τρόπο- τις αρχές που διέπουν το Σύλλογό μας επιδεικνύοντας παράλληλα με το υψηλό αθλητικό ήθος και την μπασκετική ποιότητα που τον διέπει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα από την σκληρή κι επίπονη επαγγελματική δουλειά του όσο και από την αγνή και άδολη αγάπη για το μπάσκετ και τον Προμηθέα υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές στη πορεία της ομάδας προς τη καταξίωση. Ένας σπουδαίος αθλητής που έτυχε της απόλυτης αποδοχής και μεγάλης αγάπης από όλο τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας κι ένας ωραίος άνθρωπος με μια υπέροχη οικογένεια που μας τίμησε με την φιλία του και την εμπιστοσύνη του.

Συναντηθήκαμε για πρώτη φορά πριν από 3 χρόνια ως νεοφώτιστοι στη Β΄ Εθνική και αποχαιρετιζόμαστε μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στη Basket League έχοντας εν τω μεταξύ μοιραστεί πολλές αθλητικές χαρές κι επιτυχίες κι ακόμα σημαντικότερες προσωπικές κι ανθρώπινες στιγμές. Συμπορευτήκαμε με τον Νίκο σε αυτή την μαγική πορεία προς τα «σαλόνια» του Ελληνικού μπάσκετ και συνέδεσε το όνομά του με τις έως σήμερα μεγαλύτερες στιγμές της Ιστορίας του Συλλόγου.

Νίκο σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στην ομάδα και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα σου. Θα είσαι για πάντα στη καρδιά μας και είμαστε σίγουροι πως μια μέρα θα ξανασυναντηθούμε…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης