Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ένας εκ των πέντε διεθνών του Προμηθέα που με απόφαση της ΕΟΚ αποκλείστηκαν από την αποστολή της εθνικής για το τελευταίο «παράθυρο» των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2022 στη Ρίγα.

Η ομάδα της Αχαΐας γνωστοποίησε αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη, τονίζοντας πως στον Προμηθέα βρίσκονται εν αναμονή και των υπόλοιπων τεστ σε αθλητές και προσωπικό. Το πρωί του Σαββάτου (13/2), οι Αχαιοί είχαν ενημερώσει πως δύο μέλη του σταφ είχαν βρεθεί θετικά στον κορωνοϊό, ενημερώνοντας άμεσα και την ΕΟΚ. Ως εκ τούτου, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος κάλεσε άλλους παίκτες στην εθνική, αντί των πέντε του Προμηθέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της ομάδας της Πάτρας αναφέρει:

«Ο Προμηθέας Πάτρας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ενημερώνει ότι στον τακτικό έλεγχο των 5 αθλητών μας που είχαν κληθεί στην Εθνική για COVID-19, που πραγματοποιήθηκε στις 13/2/2021 με την μέθοδο PCR, βρέθηκε θετικός ένας αθλητής μας.

Αναμένουμε και τα υπόλοιπα τεστ που έγιναν εχθές (13/2/21) στους υπόλοιπους αθλητές και το προσωπικό της ομάδας. Οι υπεύθυνοι της ομάδας ενημέρωσαν άμεσα τον Ε.Ο.Δ.Υ. και την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος(ΕΣΑΚΕ), και ακολουθούνται πιστά όσα προβλέπονται από τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α., του Ε.Ο.Δ.Υ. και του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. για τη διαχείριση του κρούσματος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης