Με 5/6 εύστοχες βολές του Δημήτρη Αγραβάνη, ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο στο ματς-θρίλερ με τον Κολοσσό, στην Πάτρα, επικρατώντας με 69-67 των «θαλασσί», για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Mε εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, όταν οι Αχαιοί έκαναν πάρτι, τα υπόλοιπα 30 λεπτά ήταν ισορροπημένα για τους δύο αντιπάλους και ο νικητής κρίθηκε, μετά από «μάχη», στις λεπτομέρειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά πέτυχε τη 2η νίκη της σε 3 αγώνες και έφτασε τους 5 βαθμούς, ενώ οι Ροδίτες (9β.) που αφίχθησαν στην Πάτρα ανήμερα του αγώνα, καθώς χθες δεν κατάφεραν να πετάξουν λόγω κακοκαιρίας μετρούν 4 ήττες σε ισάριθμους αγώνες μακριά από την έδρα τους και πέντε στο σύνολο σε 7 αγώνες.

Πρώτος σκόρερ του Προμηθέα αναδείχτηκε ο Ντάνι Αγμπελέσε με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ, ο Δημήτρης Αγραβάνης είχε 17 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ την τριπλέτα των ηγετών των Αχαιών συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης με 15 πόντους (4/6 τρίποντα), 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Ο Θοδωρής Ζάρας σημείωσε 14 πόντους για την ομάδα του «σμαραγδένιου νησιού», ο Βασίλης Ξανθόπουλος 12, ενώ από 10 πόντους πέτυχαν οι Άρτις και Άντριτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης