Ζούρος: «Ο βαθμός δυσκολίας θα είναι φέτος μεγαλύτερος σε σχέση με πέρυσι»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 22:52
Ζούρος: «Ο βαθμός δυσκολίας θα είναι φέτος μεγαλύτερος σε σχέση με πέρυσι»

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» η «πρώτη» του Περιστερίου, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ηλίας Ζούρος είδε τους παίκτες του το πρωί να περνούν από τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα να τίθενται στη διάθεση του ίδιου και των συνεργατών του.

Το πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε κανονικά και ο Στίβεν Γκρέι, ο οποίος αφίχθη νωρίς το πρωί από τις ΗΠΑ.

Ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων», Ηλίας Ζούρος, αναφερόμενος στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ σε όλους τους παίκτες μας να έχουν υγεία, καθώς είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο στόχος της ομάδας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Ειδικά φέτος όπου ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος σε σχέση με πέρσι, καθώς θα κληθούμε να παίξουμε δυο παιχνίδια την εβδομάδα στο πρωτάθλημα και το Basketball Champions League. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι απαιτητικό και στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν». Παράλληλα, ο Ηλίας Ζούρος αναφέρθηκε και στους φιλάθλους λέγοντας πως «θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σ’ αυτή την προσπάθεια, η παρουσία του θα μας δώσει την δύναμη και την ώθηση για να τα καταφέρουμε».

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 22:54