Απόλυτη συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα στο ΣΕΦ θα πρέπει να έχει το Περιστέρι την Κυριακή (15.00) απέναντι στον Ολυμπιακό, προκειμένου να κοιτάξει στα μάτια τους Πειραιώτες.
Αυτό επισήμανε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας παράλληλα ότι σε διαφορετική περίπτωση θα «τιμωρηθούν» από τους πανίσχυρους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά όσα έγραψε ο διεθνής φόργουορντ:
«Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι μία πολύ δύσκολη αποστολή για κάθε ομάδα, άρα και για εμάς.
Παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος μας προέρχεται από μία εβδομάδα με διπλούς αγώνες στην Ευρωλίγκα, άρα θα υπάρχει επιπλέον κόπωση, αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλο βάθος στο ρόστερ του αλλά και τον τρόπο να διαχειρίζεται τις αυξημένες υποχρεώσεις του. Αν θέλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων απέναντι σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά του ματς, ούτε στα 35’, ούτε στα 38’… Και στα 40’!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κάθε άλλη περίπτωση ο Ολυμπιακός θα το εκμεταλλευτεί και θα μας τιμωρήσει. Δουλέψαμε για μία ακόμη φορά καλά, σε πολύ υψηλό ρυθμό και επίπεδο και ελπίζω ότι θα δείξουμε τις δυνατότητες μας ως ομάδα.

Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης