Στην επιστροφή του στο ΣΕΦ, αυτή την φορά ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, ο Βασίλης Σπανούλης είδε την πρώην ομάδα του να κάνει ένα ακόμη «περίπατο» (101-79) απέναντι σε αυτήν που ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής, το Περιστέρι.

Με αυτή τη νίκη οι Πειραιώτες έκαναν το 2 στα 2 στο νέο πρωτάθλημα και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κοινό αποθέωσε τον «Kill Bill», εκείνος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπαιξε όχι με το πόδι πατημένο στο γκάζι, αλλά όσο ακριβώς χρειαζόταν για να πετύχει την «κατοστάρα» και να στρέψει πλέον τοπ ενδιαφέρον του στην Euroleague, όπου τον περιμένουν δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας ματς στην Ισπανία, με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο κορυφαίος των «ερυθρόλευκων» με 23 πόντους και 13 ασίστ, ο Βεζένκοβ πέτυχε χαλαρά άλλους 17 πόντους, ενώ ο Λαρεντζάκης συνέχισε τις σπουδαίες εμφανίσεις του με 13 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Από τους Περιστεριώτες ξεχώρισε ο Σιλβέν Φρανσίσκο με 17 πόντους. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα ξκεχάσει γρήγορα την πρώτη της ήττα στην Α1, καθώς ακολουθεί η μάχη με την Τενερίφη στο BCL.

 

 

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 50-37 (ημ.), 74-56, 101-79

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 4, Κάναν 2, Φαλ 6, Βεζένκοβ (2), Πίτερς 13 (3), Λούντζης, Λαρεντζάκης 13 (3), Σλούκας 23 (5), Μπλακ 9, ΜακΚίσικ 14 (4)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Σπανούλης): Μπίλαν 7, Ραντάνοβ 8, Πουλιανίτης 6 (1), Ντένμον 8 (1), Ντέιβις 9 (2), Τζούστον 6, Φρανσίσκο 17 (3), Μωραΐτης 7 (1), Κασελάκης 6 (1), Γκιουζέλης, Ζούγρης, Σταυρακόπουλος 5 (1).

*Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πριν την έναρξη της αναμέτρησης βράβευσε τον Βασίλη Σπανούλη για την προσφορά του, κατά την επιστροφή στο ΣΕΦ, αυτή την φορά ως αντίπαλος!

**Αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Βασίλης Σπανούλης κατά την είσοδό του στο παρκέ για να παρακολουθήσει το ζέσταμα του Περιστερίου. Ο κόσμος χάρισε το πιο ζεστό του χειροκρότημα στον πρώην κορυφαίο παίκτη, με τον ίδιο ν΄ ανταποδίδει χαιρετώντας προς όλες τις πλευρές που βρίσκονταν οι φίλοι των Πειραιωτών.

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης