Παρελθόν αποτελει για το Περιστέρι ο Γιάννης Καλαμπόκης, ο οποίος ήταν κόουτς της εφηβικής ομάδας του συλλόγου και μέλος του προπονητικού τιμ της ανδρικής ομάδας που στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Α2, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Την Πέμπτη οι νεοφώτιστοι στην Α1 μπάσκετ ανδρών ανακοίνωσαν το φιλικό διαζύγιό τους με τον παλαίμαχο άσο, τονίζοντας ότι η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Καλαμπόκη.

Ο 40χρονος τεχνικός θα αποτελεί πάντα ένα μέλος της «κυανοκίτρινης» οικογένειας, τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε, μέσα από την καρδιά μας, καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πόρτα του ΓΣΠ θα είναι πάντα ανοικτή γι αυτόν και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον οι “δρόμοι” μας θα… ξανασυναντηθούν.

Ο Γιάννης Καλαμπόκης στον σχεδόν ένα χρόνο της κοινής του πορείας με τον ΓΣ Περιστερίου καθοδήγησε την Εφηβική ομάδα του συλλόγου, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ και παράλληλα πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 ως μέλος του προπονητικού τιμ της Ανδρικής ομάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης