Στο πρόσωπο του Ηλία Ζούρου βρήκε το Περιστέρι τον διάδοχο του Αργύρη Πεδουλάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο 53χρονος τεχνικός, ο οποίος στο ξεκίνημα της καριέρας του (1993-94) είχε εργαστεί στον σύλλογο των Δυτικών Προαστίων ως βοηθός και αργότερα (2004-2005) ως πρώτος προπονητής, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και επιστρέφει σε ελληνικό σύλλογο μετά από εννέα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για μένα είναι πολύ μεγάλη η τιμή να δουλέψω σε ένα σύλλογο όπως το Περιστέρι, με μεγάλη ιστορία. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει προσφέρει πάρα πολλά στο ελληνικό μπάσκετ, από τα τμήματα των υποδομών έως την αντρική ομάδα. Έχει μια μεγάλη ιστορία, έχει ανθρώπους που αγαπάνε πραγματικά την ομάδα και το μπάσκετ και για μένα θα έλεγα πως ήταν εύκολη η απόφαση.

Ξαναλέω πως είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι και να υπηρετώ αυτόν τον σύλλογο και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε συνέχεια στην περσινή πορεία», δήλωσε ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε: «Με τον Αργύρη Πεδουλάκη η ομάδα μπήκε… στις ράγες, ξαναμπήκε στα μεγάλα “σαλόνια” με μία πολύ καλή παρουσία. Στόχος είναι η ομάδα να είναι ανταγωνιστική.

Φέτος έχει πιο πολλές υποχρεώσεις. Θα είναι σχετικά πιο δύσκολο γιατί θα είναι κάπως διαφορετικό το έργο μας, με δύο παιχνίδια την εβδομάδα, με πολύ περισσότερα ταξίδια και λιγότερη προπόνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως, η δουλειά πρέπει να συνεχιστεί, η ομάδα να είναι ανταγωνιστική σε Ελλάδα κι Ευρώπη και ταυτόχρονα, στόχος μας είναι να αναδείξουμε περισσότερα ταλέντα από τα τμήματα υποδομής που πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία και να δείξουμε πως το Περιστέρι προσφέρει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης