Κανονικά με κόσμο θα διεξαχθεί το τέταρτο παιχνίδι ανάμεσα στο Περιστέρι και την ΑΕΚ.

Ως γνωστόν η ομάδα των δυτικών προαστίων είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ωστόσο το ΑΣΕΑΔ τη δικαίωσε και ως εκ τούτου θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της στο αυριανό παιχνίδι (15/06, 19:30) με την «Ένωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του ΑΣΕΑΔ:

“Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 60/14-06-2019 απόφασή του δέχεται την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΕ» κατά του Ε.ΣΑ.Κ.Ε. Ακυρώνει την υπ’ αριθ. 107/7-6-2019 απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου (ΜΔΟ), του καθ’ ου Ελληνικού Συνδέσμου Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (Ε.ΣΑ.Κ.Ε.), με την οποία επιβλήθηκε στην προσφεύγουσα καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΕ», ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000€) ευρώ. Διατάσσει την επιστροφή του παράβολου στην προσφεύγουσα Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΕ»”.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι η 4η αναμέτρηση Περιστερίου-ΑΕΚ (Σάββατο, 15/06, 19:00) στη σειρά των μικρών Τελικών της betshop.gr Basket League θα πραγματοποιηθεί με ανοικτές πόρτες, μετά από απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Κατόπιν τούτου, ενημερώνουμε, ότι στη σύσκεψη Μέτρων Τάξης αποφασίστηκε η απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης, οργανωμένης ή μεμονωμένης, των φιλάθλων-οπαδών της ΑΕΚ, για το Κλειστό «Α. Παπανδρέου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης