Με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ έκανε γνωσό ότι αναβάλλεται ο προημιτελικός του Κυπέλλου, Παναθηναϊκός-Περιστέρι, εξαιτίας των πολλαπλών κρουσμάτων κορωνοϊού που έχουν «χτυπήσει» τους «πράσινους».

Λίγη ώρα νωρίτερα η αθηναϊκή ΚΑΕ είχε ανακοινώσει τρία επιπλέον κρούσματα με Covid-19 (συνολικά υπάρχουν 7 τις τελευταίες πέντε ημέρες) κι ως εκ τούτου η Ομοσπονδία αναγκάστηκε να προβεί στην αναβολή της προγραμματισμένης για την Τετάρτη (10/02) αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στο Περιστέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΕΟΚ ξεκαθάρισε ότι οι άλλοι τρεις αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά, αλλά κι ένας ημιτελικός -αυτός στον οποίο δεν εμπλέκεται ο νικητής του Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Περιστέρι.

Η ανακοίνωση:

«Ο αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, αναβάλλεται, λόγω θετικών κρουσμάτων COVID 19 στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανονικά θα διεξαχθούν οι άλλοι τρεις προημιτελικοί, καθώς και ο ένας ημιτελικός στον οποίο δεν εμπλέκεται ο νικητής του αγώνα Παναθηναϊκός – Περιστέρι.

Οι άλλοι τρεις προημιτελικοί είναι:

Κολοσσός Ρόδου – Προμηθέας Πάτρας (9/2)

Λαύριο – ΑΕΚ (10/2), και

Ηρακλής-ΠΑΟΚ (10/2)».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης