Άρης: «Ακόμα και όσοι δεν ξέρουν μπάσκετ, κατάλαβαν τα λάθη των διαιτητών»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018, 22:23
Άρης: «Ακόμα και όσοι δεν ξέρουν μπάσκετ, κατάλαβαν τα λάθη των διαιτητών»
Στα... χαρακώματα έχουν βρεθεί ο Άρης και το Περιστέρι, μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο, το τέλος του οποίου βρήκε τους πρίγκιπες της δυτικής όχθης να επικρατούν με 88-62 σκορ.

Πιο συγκεκριμένα οι Θεσσαλονικείς, λίγη ώρα μετά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, εξέδωσε ανακοίνωσαν, μέσω της οποίας εκφράζουν τα παράπονά τους για τη διαιτησία στο εν λόγω ματς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Άρη:

«Ο ΑΡΗΣ των δυσκολιών σήμερα (18/11) αδικήθηκε με τόσο προφανή τρόπο που ακόμη κι εκείνοι, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν μπάσκετ, το κατάλαβαν.

Σε όλα τα κρίσιμα σημεία του αγώνα που είτε ο ΑΡΗΣ είχε το πλεονέκτημα, είτε ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να ανατρέψει το μειονέκτημα, η διαιτησία, του αφαίρεσε το δικαίωμα αυτό.

Δεν το ανεχόμαστε, γιατί δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη φορά που συνέβη το ίδιο πράγμα. Άρα ο ΑΡΗΣ θα αντιδράσει με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο έχει νομίμως δικαίωμα να πράξει.

Η αλήθεια και το αθλητικό ήθος δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης για εμάς».

Λίγη ώρα αργότερα πάντως το Περιστέρι πέρασε στην αντεπίθεση και με ανακοίνωση ποτυ εξέδωσε έστρεψε μεταξύ άλλων τα βέλη του κατά του προπονητή των «κίτρινων», Βαγγέλη Αγγέλου, για τον οποίο τονίζει πως επιδεικνύει συμπεριφορά νταβατζή.

Η ανακοίνωση-απάντηση του Περιστερίου αναφέρει:

Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι ΒΙΚΟΣ COLA, με αίσθημα σεβασμού απέναντι στον απλό φίλαθλο του Άρη, δεν θα ακολουθήσει κάποιον με το όνομα Αγγέλου στην επίδειξη αλητείας, η οποία δεν τιμάει το τεράστιο όνομα και την Ιστορία του Συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Κάθε λεπτό που οι ιθύνοντες του Άρη, διατηρούν τον συγκεκριμένο σόουμαν στη θέση του, το πράττουν εις βάρος της ομάδας και της Ιστορίας της.

Από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα μέχρι και μετά το τέλος, όταν επιτέθηκε φραστικά και όχι μόνο στους αθλητές μας, ο συγκεκριμένος τύπος, προφανώς για να δικαιολογήσει την ανεπάρκεια του και να δημιουργήσει πολεμικό κλίμα για να μην παιχτεί μπάσκετ, εξύβριζε την αποστολή της ομάδας μας με χυδαίες εκφράσεις και έδινε ένα εντυπωσιακό μεν, φτηνό όμως δε σόου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τις λεκτικές και όχι μόνο επιθέσεις μερίδας οπαδών του Άρη στους αθλητές μας αλλά και την μετατροπή της αναμέτρησης από μπασκετική σε αγώνα… κατς.

Προκαλεί μάλιστα ιδιαίτερη απορία και ανησυχία, το γεγονός ότι προφανώς παρασυρόμενη από το… σόου του συγκεκριμένου τύπου, η Κ.Α.Ε. Άρης, εξέδωσε ανακοίνωση, προβάλλοντας σε βίντεο μια φάση στην οποία όντως-όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση- και αυτοί που δεν ξέρουν μπάσκετ καταλαβαίνουν το ΞΕΚΑΘΑΡΟ επιθετικό φάουλ του αθλητή του Άρη εις βάρος του αθλητή μας! Με τη διαφορά ότι μαζί με αυτή τη φάση το Περιστέρι ΒΙΚΟΣ COLA έχει εντοπίσει ήδη και δεκάδες άλλες που μετέτρεψαν το μπάσκετ σε κατς, με αποτέλεσμα η διαφορά υπέρ της ομάδας μας να μειωθεί αισθητά.

Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα την προσπάθεια του συγκεκριμένου τύπου να κρατήσει τη θέση του παρά την προφανή ανεπάρκεια του και ενδεχομένως την προσπάθεια ορισμένων να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα στον κόσμο του Άρη, όμως ξεκαθαρίζουμε ότι δεν θα ανεχτούμε την αλητεία από οποιονδήποτε όπως και αν λέγεται. Πόσο μάλλον δε από έναν τύπο που εδώ και χρόνια δίνει σόου στα γήπεδα και θεωρεί ότι μπορεί να… μπουκάρει στα αποδυτήρια της αντίπαλης ομάδας, να υβρίζει προπονητές, παίκτες και μέλη της ομάδας, να επιδεικνύει δηλαδή συμπεριφορά νταβατζή.

Το Περιστέρι ΒΙΚΟΣ COLA επέστρεψε και επειδή ίσως κάποιοι νεόκοποι παράγοντες δεν το γνωρίζουν, όντως «Η αλήθεια και το αθλητικό ήθος δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης για εμάς» στα δυτικά προάστια. Γιατί εμείς δεν έχουμε προπονητή που βρίζει και τραμπουκίζει, δεν έχουμε επιτροπή… υποδοχής πίσω από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας και δεν κάνουμε σόου. Αγωνιζόμαστε και νικάμε. Και στο μπάσκετ και στο… κατς, αν χρειαστεί.

Υγ. Θα ήταν πιο… αληθοφανές, αν το βίντεο που πρόσθεσε ο Άρης στην ανακοίνωση του στο ΞΕΚΑΘΑΡΟ επιθετικό φάουλ του αθλητή τους, ήταν από την μετάδοση της ΕΡΤ και όχι από μία κάμερα από την… εξέδρα. Αλλά στην προσπάθεια να παραποιήσουν και να βιάσουν την αλήθεια, είναι, όπως φαίνεται, αποφασισμένοι να εκτεθούν κι άλλο. Και εκτέθηκαν.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018, 22:57