Για την ευκολία στο να αποφασίσει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, τον οποίο θεωρεί «Σπίτι μου», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, μίλησε σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων του (σ.σ. γεννημένος στις 8/8/1984), ο Ουίλιαμ Χάτσερ. Ο Αμερικανός γκαρντ εκφράστηκε, για πρώτη φορά μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο» (6/8), μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας, αρχικά: «Για μένα ήταν εύκολη απόφαση να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Όπως ξέρετε, πάντα θεωρούσα τη Θεσσαλονίκη το δεύτερο σπίτι μου. Είναι ένα από τα μέρη που με κάνουν να αισθάνομαι πολύ άνετα. Στον ΠΑΟΚ κατάλαβα τι σημαίνει να κάνεις καριέρα… Η επιθυμία μου να παίξω ξανά στον ΠΑΟΚ υπήρχε και απλά έπρεπε να κυλήσουν θετικά και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες…».

Σε σχόλιο που του ζητήθηκε για το ότι θα αγωνιστεί στην ίδια ομάδα, σε τρεις διαφορετικές σεζόν, επισήμανε: «Ναι είναι σπάνιο, αλλά εγώ πάντα θεωρούσα σπίτι μου τον ΠΑΟΚ. Μερικές φορές, η καριέρα σου σε πάει σε άλλες ομάδες για οικονομικού λόγους, αλλά σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου, ήθελα να νιώθω άνετα και να είμαι χαρούμενος και αυτός είναι ο λόγος που γύρισα στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ σημαίνει πολλά για μένα. Όπως είπα και πριν, η δεύτερη σεζόν μου με τον ΠΑΟΚ άλλαξε την καριέρα μου. Έγινα γνωστός στην Ευρώπη ως παίκτης και έτσι είχα τη δυνατότητα να καθιερωθώ ως παίκτης της… ασπρόμαυρης Παρτίζαν, που είναι αδερφό σωματείο του ΠΑΟΚ. Το να φοράω τα ασπρόμαυρα είναι πολύ σημαντικό για μένα μετά από αυτές τις δύο σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εστιάζοντας στους στόχους της καινούργιας περιόδου, είπε πως: «Θα είναι μία… μεγάλη σεζόν, αλλά περιμένω από την ομάδα να αποδώσει καλά. Πιστεύω ότι έχουμε παίκτες με ταλέντο σε πολλές θέσεις. Δεν θα κάνω πρόβλεψη από τόσο νωρίς, αλλά περιμένω να είμαστε μια πραγματικά σκληρή ομάδα φέτος».

Ερωτηθείς για το τι θυμάται εντονότερα από τις προηγούμενες σεζόν του στον ΠΑΟΚ, αλλά και τα πρόσωπα που έχει να συναντήσει στην ομάδα, απάντησε λέγοντας: «Είναι τόσες πολλές οι αναμνήσεις μου. Την τελευταία μου χρονιά στον ΠΑΟΚ, θυμάμαι ότι είχαμε μία πραγματικά καλή ομάδα, παίξαμε καλά στο Eurocup και προκριθήκαμε στο TOP 16. Θυμάμαι το νικητήριο καλάθι στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Μπεσίκτας. Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι! Θυμάμαι, βέβαια και την απαίσια ήττα στον ημιτελικό του Κυπέλλου, όταν είχαμε την ευκαιρία να προκριθούμε στον τελικό. Τόσες πολλές αναμνήσεις. Ο Βαγγέλης (Μαργαρίτης) και ο Άπο (Τσόχλας) είναι οι άνθρωποι μου, όπως και ο Κώστας (Χαραλαμπίδης) που είναι πλέον προπονητής. Αυτούς τους τρεις τους αισθάνομαι σαν αδερφούς μου. Θυμάμαι τον Χρυσικόπουλο που είχε έρθει στη διάρκεια της σεζόν, αλλά και τον Κόνιαρη από την πρώτη μου σεζόν στον ΠΑΟΚ, όταν έπαιζε στην εφηβική ομάδα και από τότε έλεγα ότι είχε πολύ ταλέντο. Και φυσικά θυμάμαι τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα… Τον Μπάνε, τον Τέλη και τον Magic… Έχω καλές αναμνήσεις από αυτούς. Τέλος ο Μανώλης (Βαλλιάνος), ο Πάνος (Βασιλείου) και ο Γιώργος (Τσουκαλάς) είναι σαν οικογένεια για μένα. Είχα την ευκαιρία να επιστρέψω στην Ελλάδα για τον γάμο του Πάνου, οπότε σίγουρα νιώθω αυτούς τους ανθρώπους ως μέλη της οικογένειας μου… Μίλησα και με τον προπονητή. Νομίζω ότι θα απολαύσουμε τη συνεργασία μας. Δεν ξέρω κάποιον από τους ξένους της ομάδας προσωπικά, αλλά έχω συναντήσει τον Φιλ Γκος στο Λας Βέγκας αυτό το καλοκαίρι και εκεί είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε».

Ο Χάτσερ ρωτήθηκε και για την τελευταία αγωνιστική παρουσία του στο PAOK Sports Arena, το παιχνίδι του απέναντι στον ΠΑΟΚ, ως παίκτης της Παρτίζαν, για τα πλέι οφ του Champions League (2016-2017). «Θυμάμαι πολύ καλά αυτό το παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα ήταν πράγματι εκπληκτική και θυμάμαι ότι είχα πραγματοποιήσει και πολύ καλή εμφάνιση. Μου άρεσε που κατάφερα να φύγω νικητής! Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και πραγματικά εκτιμώ την αγάπη και την υποστήριξη που παίρνω από όλους τους «ασπρόμαυρους» φιλάθλους. Με κάνουν να τους νιώθω σαν οικογένεια και αυτό είναι ανεκτίμητο», ήταν τα λόγια του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης