Αποφασισμένος να επανακάμψει στην προσωπική και αγωνιστική του καθημερινότητα απόλυτα υγιής είναι ο Σταύρος Σχίζας, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην, εντός έδρας, αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, για το Champions League, με την Ντιζόν (15/1). Πρόβλημα που τον έστειλε στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ο γκαρντ του «Δικεφάλου», ο οποίος απέφυγε τα χειρότερα, εκφράστηκε σήμερα, μέσω προσωπικού λογαριασμού του στο διαδίκτυο, για το «κύμα» αγάπης και υποστήριξης που εισέπραξε για την κατάσταση που βρέθηκε, αναφέροντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου σε όλους που δείξατε το ενδιαφέρον σας, στείλατε την θετική σας ενέργεια και τις αληθινές σας ευχές. Στον αθλητισμό, όπως και στη ζωή, δεν έχει σημασία πως πέφτεις… αλλά πόσο πιο δυνατός θα ξανασταθείς. Εσείς μου δίνετε κίνητρο. Τα λέμε στο παρκέ!».

Ο Σχίζας, υπενθυμίζεται, «πάγωσε» άπαντες στο PAOK Sports Arena όταν, με την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου της μάχης των «ασπρόμαυρων» με τη γαλλική ομάδα, βρέθηκε στο παρκέ, με χτύπημα στο κεφάλι και τη γλώσσα του να έχει «γυρίσει». Κινητοποιήθηκε άμεσα ο γιατρός του ΠΑΟΚ και μετά την απαιτούμενη βοήθεια που του παρασχέθηκε, άφησε υποβασταζόμενος τον αγωνιστικό χώρο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης