Ο Σούλης Μαρκόπουλος έκανε λόγο για έλλειψη συγκέντρωσης και προσήλωσης στις αρχές που έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του μετά την ήττα από την Παρτίζαν στην Πυλαία. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι, επισημαίνοντας ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να γυρίσει την κατάσταση στην έδρα της σερβικής ομάδας.

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μια πολύ καλή ομάδα που έχει κερδίσει πριν από τρεις ημέρες τον Ερυθρό Αστέρα, μια καταξιωμένη ομάδα στην Ευρωλίγκα και αυτό τα λέει όλα. Εμείς επιθετικά στην αρχή δεν είχαμε τις καλές επιλογές, δε γύρισε η μπάλα, οι παίκτες δεν κινήθηκαν όπως ήθελα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούμε και οι αντίπαλοι να κλέψουν, να βάλουν εύκολα καλάθια και να πάρουν μια διαφορά που τη συντήρησαν ως το τέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Επίσης, στην άμυνα μας, στους στόχους που είχαμε βάλει, φύγαμε από τις αρχές που είχαμε οριοθετήσει πριν από το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να δεχτούμε τρίποντα και έτσι οι αντίπαλοι διατηρούσαν τη διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε την τακτική μας, παίξαμε πιο ελεύθερο μπάσκετ. Προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε τον ρυθμό, ανεβάσαμε την άμυνα μας και φθάσαμε πιο κοντά στο σκορ. Στην άμυνά μας αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει 22 λάθη, αλλά σίγουρα ήταν πρόβλημα το γεγονός ότι είχαμε πολύ χαμηλά ποσοστά από το τρίποντο στο πρώτο ημίχρονο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Θα επιδιώξουμε στο δεύτερο παιχνίδι να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις αρχές που βάζουμε πριν από το παιχνίδι» τόνισε.

«Υπέρβαση έπρεπε να κάνει και σήμερα ο ΠΑΟΚ για να νικήσει. Θα πάμε εκεί να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Πρέπει να παίξεις καλή άμυνα, να μην τους δώσεις την ευκαιρία να τρέξουν να μην πάνε σε δεύτερη προσπάθεια. Είχαμε 11/20 βολές σήμερα. Σε αυτά τα παιχνίδια, αυτά παίζουν ρόλο. Είχαμε 11% στα τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο. Με δύο παραπάνω σουτ, ήταν άλλο παιχνίδι. Είναι πολλοί οι παράγοντες, πρέπει να το πιστέψεις και να διεκδικήσεις ότι μπορείς» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης